Τραγωδία για την οικογένεια του γνωστού Σουηδού ποδοσφαιριστή Henrik Larson, καθώς ο αδερφός του, Robert, βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του.

Συντετριμμένος ο 37χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί με την Barcelona, Manchester Un. και την Celtic, αποχώρησε  από την αποστολή της Εθνικής Σουηδίας, η οποία προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Μάλτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και περισσότερο φως για τα αίτια του θανάτου του 35χρονου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αρκετές συλλυπητήριες επιστολές έφτασαν στο σπίτι του Henrik Larson, μεταξύ αυτών και από τη διοίκηση της Celtic, η οποία ανέφερε: «Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων των ανθρώπων της Celtic είναι μαζί με τον Henrik και την οικογένειά του σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για αυτούς. Είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί θρύλο για την ομάδα μας που είχε την τιμή να τον διατηρήσει στις τάξεις της για εφτά χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της απώλειας και υποβάλλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης