O Zήσης Βρύζας, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ότι ήταν μεγάλη η πίεση προς το πρόσωπό του για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη διοίκηση θα παραμείνει μέχρι το Μάιο, οπότε και λήγει η θητεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποδέχτηκε την ομόφωνη πρόταση του διοικητικού συμβουλίου να αναλάβω την προεδρία, αφού μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Κατσαρή και εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο για άλλη λύση, γιατί θα ήθελε τουλάχιστον ένα δίμηνο. Καταλήξαμε στο ό,τι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλα θέματα μπροστά του, όπως η αδειοδότηση και δεν πρέπει να μείνει ακέφαλος ούτε μία μέρα».

Για το γεγονός ότι πήρε αυτή την απόφαση, κόντρα σε όσα είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα φύγει μαζί με τον Ζαγοράκη, ο Βρύζας απάντησε: «Το έχω δηλώσει. Η πίεση από όλες τις πλευρές ήταν πολύ μεγάλη. Και ο πρόεδρος του ΑΣ πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση, οπότε πάρθηκε αυτή η απόφαση».

Για την πίεση του κόσμου είπε: «Η πίεση του κόσμου δεν ξέρω αν είναι μεγάλη η μικρή. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη θητεία της διοίκησης τόνισε: «Καταρχήν η σκέψη μου είναι μέχρι το Μάιο, που λήγει η θητεία της διοίκησης. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Πάντα με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Τέλος, ερωτηθείς για την αποχώρηση Ζαγοράκη μετά τη χθεσινή επεισοδιακή βραδιά, ο Βρύζας είπε: «Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στον ΠΑΟΚ λίγο ή πολύ έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για τους περισσότερους προέδρους αν το δείτε και ιστορικά. Ξέρω ότι η στιγμή είναι πολύ δύσκολη αλλά θα σηκώσουμε τα μανίκια για να δουλέψουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης