Πριν από τον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ο Κάιλ Χάινς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τόνισε ότι οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να παλέψουν για να «ξορκίσουν» τους κακούς δαίμονες των τελευταίων ετών.

O άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσας ανέφερε αρχικά στο gazzetta.gr: «Πρέπει να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Είναι ένας τελικός. Θα παίξει μεγάλο ρόλο το αν θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι, θα παίξει ρόλο το ποιος το θέλει περισσότερο. Όπως και οι λεπτομέρειες, ποιος θα βάλει μία βολή, ποιος θα μαζέψει ένα ριμπάουντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πως είναι να παίζει απέναντι σε ομάδες του Ομπράντοβιτς: «Είναι ένα θρύλος της Ευρωλίγκας. Είναι ένας από τους κορυφαίος στην ιστορία της Euroleague. Είναι πάντα ξεχωριστό να μου δίνεται η ευκαιρία να παίζω απέναντι σε ομάδες του. Ξέρουμε ποια ομάδα περιμένουμε ν’ αντιμετωπίσουμε, αλλά κι εμείς έχουμε έναν καλό προπονητή. Εμείς θα παίξουμε όπως όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Για το πιο σημαντικό μάθημα που έχει μάθει από τις συμμετοχές του σε Final 4: «Nα αποφεύγεις να… χάνεις. Παλεύεις για τον στόχο της χρονιάς. Έχω βρεθεί και στις δύο πλευρές και στου ηττημένου και στου νικητή. Έχουμε κίνητρο στην ΤΣΣΚΑ επειδή στο παρελθόν δεν τα είχαμε καταφέρει».

Αν έπρεπε να διαλέξει έναν παίκτη του Ολυμπιακού για να τον έχει στο πλάι του στον τελικό: «Έχουμε καλή ομάδα, δεν χρειαζόμαστε κάποιον παίκτη παραπάνω και θα παλέψουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Μίντλετον: «Θα παίξουμε όπως τότε στη Μπολόνια»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης