Οι νίκες των τελευταίων αγωνιστικών, με αποκορύφωμα αυτή (1-0) επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη», καθώς και η άνοδος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League είχαν ανεβάσει στους «επτά ουρανούς» τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, όμως, προσγειώθηκε απότομα στους Ζωσιμάδες, χάνοντας με 4-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα -και παράλληλα το δικαίωμα να ελπίζει σε κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα και να κοιτάξουν μπροστά. Αυτό επισήμανε σήμερα με δηλώσεις του και ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να επικεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ήταν μια ανέλπιστη ήττα, στην οποία δεν έπαιξε ρόλο αυτό που έγινε τη Δευτέρα. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα, ούτε σκεφτόμασταν να μην παίξουμε» δήλωσε ο Έλληνας πορτιέρο, συμπληρώνοντας πως «αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή, αλλά εφόσον θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα οφείλουμε να ξεπεράσουμε αυτό το αποτέλεσμα και να δούμε τη συνέχεια. Ξέρουμε ότι δώσαμε πίκρα στους οπαδούς μας, δεν μπορώ να το ερμηνεύσω το πως παρουσιαστήκαμε».

Ο 36χρονος τερματοφύλακας, μιλώντας για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος, πρόσθεσε: «Πρέπει να το ξεχάσουμε, να δείξουμε χαρακτήρα. Αν μια ομάδα θέλει να συνεχίζει, τώρα στα δύσκολα πρέπει να δείξει το θετικό της χαρακτήρα. Μας απομένει ένας στόχος μόνο, οφείλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και να αφοσιωθούμε σε αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης