Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε η ελληνική ομάδα των ανδρών στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. ελεύθερης κολύμβησης, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Η τετράδα των Γιάννη Καλάργαρη, Ανδρέα Ζήσιμο, Απόστολο Τσαγκαράκη και Αρη Γρηγοριάδη τερμάτισε πίσω από τη Γαλλία και την Ιταλία, σημειώνοντας χρόνο 3:19.17, επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο κρατούσε από τις 10 Μαΐου 2004.

Λίγο πριν την πέμπτη θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Χασιώτης στα 200μ. ύπτιο, ενώ στον ίδιο τελικό ο Γιώργος Δεμέτης έμεινε όγδοος, Η Στέλλα Μπούμη στα 200μ. ύπτιο των γυναικών κατετάγη Πέμπτη. Στα 100μ. πεταλούδα ανδρών, ο Στέφανος Δημητριάδης τερμάτισε επίσης πέμπτος, ενώ ο Ρωμανός Αλυφαντής ακυρώθηκε και η Παναγιώτα Τσιάλτα στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών πήρε την έβδομη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους δύο τελικούς των 50μ. ελεύθερο ο Γιάννης Καλάργαρης σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ με 22.38 και κατετάγη πέμπτος, ο Απόστολος Τσαγκαράκης ήταν όγδος και στις γυναίκες η Μάρθα Μάτσα ήταν τέταρτη. Τέλος, η Νόρα Δράκου ήταν έκτη με 25.70 με ατομικό ρεκόρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης