Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζε σήμερα το απόγευμα το Αγρίνιο, καθώς το καμάρι της πόλης, ο Παναιτωλικός, γιόρτασε την άνοδό του στη Super League, η οποία συνοδεύτηκε μάλιστα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League.

«Προσκεκλημένος» στη φιέστα των «κυανοκίτρινων» ήταν ο Πανιώνιος, τον οποίο η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ νίκησε με 1-0, χάρη σε τέρμα του Μπελεβώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα «καναρίνια» σήκωσαν στον ουρανό της πόλης τους τον τίτλο σε μια τελετή που στήθηκε στο γήπεδο της ομάδας.

Φυσικά, την παράσταση στη γιορτή των Αγρινιωτών έκλεψε η αιθέρια ύπαρξη που κατέβηκε από το ελικόπτερο του προέδρου, Φώτη Κωστούλα, και άφησε την μπάλα στη σέντρα.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο απονεμήθηκε στους πρωταθλητές της Football League ο τίτλος, o οποίος γιορτάστηκε δεόντως τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι κατέκλυσαν το γήπεδο της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός: Τζενάμο (22′ Μπαμπανιώτης, 72′ Αγκιλάρ)), Μπελεβώνης (31′ Γκόλιας), Βούκοβιτς (65′ Μπακάκης), Αναστασιάδης (70′ Ρούσσης), Κούσας (7′ Παλαιολόγος), Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Μπουμάλ, Μπαϊκαρά (68′ Μεταξούλης), Θεοδωρίδης (43′ Παππάς), Καραμαλίκης (30′ Γκούρμα).

Πανιώνιος:
Πρελ (46’ Παναγόπουλος), Σιόβας (82’ Διαμαντόπουλος), Κρικβέλια, Τσότσαλιτς (67’ Τσουβαλτσίδης), Γουνδουλάκης, Σάμαρης (62’ Πολλάλης), Κούρντι, Βλάχος (59’ Ρομπουλάκος), Σταμάτης, Ντούνης (76’ Σμυρλής), Αναστασόπουλος (46’ Κούρος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης