Χωρίς τον Σοφοκλη Σχορτσιανίτη θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο τουρνουά της Κύπρου.

Ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Κύπρο στο δείκτη του χεριού του και όπως έδειξε η ακτινογραφία, στην οποία υποβλήθηκε, έχει υποστεί εξάρθρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και το αν και πόσο έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοί του, θα διαπιστωθεί από τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σήμερα το απόγευμα παίκτης.

Όπως και να έχει, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας, Γιόνας Καζλάουσκας δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον «Σόφο» σε κανένα από τα τρία παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική το προσεχές τριήμερο για το τουρνουά της Κύπρου.

Ακριβής εκτίμηση για το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Σχορτσιανίτης θα υπάρξει τη Δευτέρα, όταν και θα βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του νεαρού άσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως, ο θηριώδης σέντερ θα είναι ετοιμοπόλεμος μέχρι την έναρξη του τουρνουά «Ακρόπολις» (17 Αυγούστου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης