Χάντμπολ: Οι κλήσεις της Εθνικής για το τουρνουά στην Ουγγαρία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010, 16:56
Χάντμπολ: Οι κλήσεις της Εθνικής για το τουρνουά στην Ουγγαρία
Την προετοιμασία της, εν όψει του διεθνούς τουρνουά της Ουγγαρίας (16-18 Απριλίου στην πόλη Μίσκολκ), θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, στο κλειστό του Βύρωνα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συγκεκριμένα θα τεθεί αντιμέτωπο με τις Σλοβακία, Πολωνία και Ουγγαρία, αγώνες που εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ελληνικής ομάδας για τα δύο ματς του Ιουνίου με τη Γερμανία, στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Νίκος Μάντζος και Παναγιώτης Ιατρούδης, κάλεσαν τους Θόδωρο Ευαγγελίδη, Νίκο Ριγανά (ΠΑΟΚ), Γιώργο Βακάλη, Δημήτρη Καφφάτο, Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου (ΑΕΚ), Νίκο Σαμαρά, Γιώργο Μαστορογιάννη, Γιώργο Ζαραβίνα (Πανελλήνιος), Σταύρο Παπαδόπουλο, Γιώργο Κότσιφα, Νίκο Τζούφρα (Φίλιππος Βέροιας), Γιώργο Γεωργιάδη (ΑΣΕ Δούκα), Βύρωνα Παπαδόπουλο (Θερμαϊκός), Γιώργο Χαλκίδη (Βέτσλαρ), Δημήτρη Τζιμούρτο, Αλέξανδρο Βασιλάκη, Γρηγόρη Σανίκη (Μελσούνγκεν), Σπύρο Μπαλωμένο (Ντορμάνγκεν). Από αυτούς θα επιλεγούν 15 που θα αναχωρήσουν στις 15/4 για τη Βουδαπέστη, ενώ στην Ουγγαρία θα ενταχθεί στην αποστολή της εθνικής και ο Σάββας Καρυπίδης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010, 17:04