Από τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξη Αλβανού επισκιάστηκε ο αγώνας της Λούμπεκε και της Λέμγκο για το γερμανικό πρωτάθλημα χάντμπολ.

Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής, κατά τη διάρκεια της εν λόγω αναμέτρησης, υπέστη εξάρθρωση αριστερού ώμου και θα χρειαστεί να μείνει σε ακινησία το χέρι του για δύο μήνες, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει άλλους δύο μήνες θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον σοβαρό τραυματισμό του άσου της Λέμγκο προκάλεσε ο παίκτης της Λούμπεκε, Χόλγκερ Γκλάντορφ, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τράβηξε με δύναμη από το χέρι τον Έλληνα παίκτη.

Μετά από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο Έλληνας άσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα προλάβει και τα δύο παιχνίδια της Εθνικής κόντρα στη Γερμανία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2011.

«Ήταν απαράδεκτη η κίνησή του. Για το όνομά του, αλλά και για το χάντμπολ και δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη. Ήταν αλητεία αυτό που έγινε», δήλωσε γεμάτος οργή, μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλβανός για το αντιαθλητικό χτύπημα του Γκλάντορφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης