Ο Χάρι Μαγκουάιρ και η παρέα του λίγο πριν από τις περιπέτειές τους στο νησί των ανέμων και τη σύλληψή τους, φαίνεται πως ξόδεψαν 70.400 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun.

Ο 27χρονος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασκέδασε με την παρέα του σε διάσημο εστιατόριο-μπαρ της Μυκόνου, καταναλώνοντας ακριβές σαμπάνιες και τρώγοντας αστακούς. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος κατηγορείται για επίθεση κατά αστυνομικών και δωροδοκία, προκειμένου να λήξει το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι τεράστιες δαπάνες τους περιλάμβαναν ένα μπουκάλι Dom Perignon Brut 2002 αξίας 20.120 ευρώ, ένα μπουκάλι Armand de Brignac Champagne 19.000 ευρώ, συν 840 ευρώ για τρία μπουκάλια Jack Daniel’s. Η παρέα έφαγε αστακούς αξίας 1.340 ευρώ, επτά μπριζόλες ribeye αξίας 916 ευρώ, καθώς και ελληνικές πιατέλες μεζέδες και ρολά βοδινού Wagyu. Ο Μαγκουάιρ έπινε κυρίως μπύρα», επικαλείται το δημοσίευμα της Sun.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday Mirror, ο Χάρι Μαγκουάιρ ίσως χρειαστεί να πληρώσει 90.000 λίρες ή διαφορετικά 100.580 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει τη φυλάκιση.

«Η μέγιστη θεωρητικά ποινή μπορεί να είναι έως επτάμισι χρόνια. Είναι κατανοητό ότι το σύνολο θα ήταν πιθανότατα τρία χρόνια. Ωστόσο, στο ελληνικό ποινικό σύστημα οποιαδήποτε ποινή έως και τρία χρόνια μπορεί να εξαγοραστεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο κ. Μαγκουάιρ μπορεί να πληρώσει ένα καθορισμένο ποσό για να αποφύγει τη φυλακή», ανέφερε στη Mirror o Έλληνας δικηγόρος, Παναγιώτης Πετρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης