Σε ομάδα του εξωτερικού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού σε συνέντευξή του γνωστοποίησε την απόφασή του να «ξενιτευτεί» εκ νέου το καλοκαίρι, καθώς, όπως επισήμανε «με έπνιξε η Ελλάδα και γι’ αυτό θα ξαναφύγω στο εξωτερικό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φορ των Αγρινιωτών παράλληλα μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο τονίζοντας με νόημα ότι αν θέλαμε να το αλλάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάζαμε. Εγώ πιστεύω ότι βολεύονται κάποιοι και για αυτό δεν το αλλάζουμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Αθλητικό Μetropolis:

Για τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού επί του Άρη: «Αυτό που θέλαμε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, ήταν να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας , και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όμως είναι ο Άρης. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη νίκη. Ήταν ένα ξέσπασμα και με τον τρόπο που έγινε έδωσε περίσσια χαρά στον κόσμο μας. Παράλληλα στείλαμε και ένα μήνυμα στον κόσμο μας ότι θα παλέψουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι για τη σωτηρία».

Για την αδυναμία του Παναιτωλικού στην επίθεση στα προηγούμενα παιχνίδια, και αν υπάρχει εξήγηση: «Στο ποδόσφαιρο και για την επίθεση και για την άμυνα υπάρχει εξήγηση. Η δική μου εξήγηση είναι ότι δεν πετύχαμε πολλά γκολ γιατί κοιτούσαμε περισσότερο το θέαμα χωρίς να έχουμε ουσία. Δημιουργούσαμε καλές προϋποθέσεις τις οποίες δεν μετουσιώναμε σε γκολ και βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο εάν δεν πετύχεις γκολ, και δεν κερδίζεις δεν παίρνεις βαθμούς και μετά έχεις προβλήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν επηρέασε η χθεσινή απόφαση την απόδοση των παικτών του Άρη: «Τέτοιου είδους αποφάσεις επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές είτε θετικά είτε αρνητικά. Έτσι όμως όπως μπήκαμε εμείς χθες στο ματς ψυχωμένοι από το πρώτο λεπτό πολύ δύσκολα θα μπορούσε να μας κερδίσει ο Άρης. Νομίζω ότι η απόφαση ήρθε σε δεύτερη μοίρα και νομίζω ότι κακώς έγινε τόσο ντόρος. Δεν έπρεπε να βγει η απόφαση πριν το ματς αλλά μετά αυτό γιατί μέχρι και χθες ο Άρης κυνηγούσε την έξοδο στην Ευρώπη. Ίσως οι ποδοσφαιριστές να επηρεάστηκαν αρνητικά από αυτή την απόφαση η οποία τους έβγαζε εκτός στόχων . Δεν είχαν κίνητρο να παλέψουν για κάτι. Προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτές τις αποφάσεις. Υπάρχει ανοργανωσιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η προσαρμογή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν μπορώ να προσαρμοστώ και σκέφτομαι πως θα τελειώσω το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να μείνω στην Ελλάδα. Το συζητώ εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει λόγος για μένα προσωπικά να μείνω. Με έπνιξε η Ελλάδα. Στο εξωτερικό είδα πως ήταν το αληθινό ποδόσφαιρο. Αυτό που μου άρεσε χθες είναι ότι είδα πολλά νεαρά Ελληνόπουλα να παίζουν στον Άρη. Αυτή είναι η ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέσα από την κρίση θα υπάρξουν και θετικά».

Για τα σενάρια παραμονής του Παναιτωλικού: «Οι συγκυρίες είναι πολύ δύσκολες. Πρώτα από όλα θα πρέπει εμείς να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό , και όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό. Θα κυνηγήσουμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό την παραμονή στην κατηγορία. Όσο αφορά τον αγώνα του Άρη με την Κέρκυρα , ξέροντας πολύ καλά την νοοτροπία του Άρη, το μέταλλο αυτής της ομάδας πιστεύω ότι θα παλέψει να κλείσει τη χρονιά με μία νίκη. Ο Άρης είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσει την Κέρκυρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο ματς του Εργοτέλη με τη Ξάνθη».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Εάν θέλαμε να το αλλάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάζαμε. Εγώ πιστεύω ότι βολεύονται κάποιοι και για αυτό δεν το αλλάζουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης