«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011, 16:54
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα»

Την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο παρκέ με τον αστέρα των Λος Άντζελες Λέικερς είχαν σήμερα πέντε νεαροί παίκτες του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο του Δαΐς.

Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι, οι οποίοι ήταν στις κερκίδες, έπιασαν ισάριθμες μπάλες που πέταξε ο Αμερικανός άσος και κατέβηκαν στο παρκέ, για να διαγωνιστούν μαζί του σε σουτ από την κορυφή της ρακέτας.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ να δείξω στα νέα παιδιά κάποια από τα στοιχεία του παιχνιδιού μου και πιστεύω πως αυτό θα είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα. Αυτή είναι η πρώτη φορά για μένα και πραγματικά το απολαμβάνω» δήλωσε ο Κόμπε Μπράιαντ, που χωρίς αμφιβολία υπήρξε η μεγαλύτερη έμπνευση για όσα παιδιά είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν από κοντά σήμερα.

Εν συνεχεία, κληθείς να μιλήσει για το ελληνικό μπάσκετ, ανέφερε: «Το επίπεδό σας στο μπάσκετ στην Ελλάδα είναι εδώ και πολλά χρόνια καλό κι απ' ό,τι βλέπω εδώ σήμερα (αναφερόμενος στους νεαρούς αθλητές που ήταν στο Δαΐς) θα είναι και τα επόμενα χρόνια καλό. Εξάλλου, μας νικήσατε!», ενθυμούμενος τη νίκη της Ελλάδας επί των Η.Π.Α. στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ 2006.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011, 16:59