«Χαρτοπόλεμος» Άρη – Ξάνθης

«Χαρτοπόλεμος» Άρη – Ξάνθης
Ανακοίνωση απάντηση στον Άρη εξέδωσε η Skoda Ξάνθη. Οι Ακρίτες απαντούν στα παράπονα των «κίτρινων» για τα «σφυρίγματα» στο χθεσινό ματς του Κυπέλλου Ελλάδας και τονίζουν ότι ο Άρης με αυτή την αντίδραση προσπαθεί να επηρεάσει τη διαιτησία, ενόψει του επαναληπτικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ανακοίνωση αναφέρει:


«Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Αριστείδης Πιαλόγλου δήλωσε τα κάτωθι:

1. Είναι ορθό να αποφεύγονται να γίνονται παιχνίδια σε αγωνιστικούς χώρους όπως ο χθεσινός, ώστε να μην διακυβεύεται η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

2. Είναι σωστό ότι στο 26΄σφυρίχτηκε ανύπαρκτο off-side στον Χαβίτο (με ευθύνη του επόπτη κ. Ευθυμιάδη).

3. Οι υπόλοιπες αναφορές του κ. Κόντη για φάσεις , είναι για γέλια και για κλάματα, προκειμένου να επηρεάσουν τις αποφάσεις των διαιτητών στον επαναληπτικό αγώνα.

4. Ευτυχώς για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, που ο διαιτητής Δαλούκας δεν άφησε το πλεονέκτημα όπως έπρεπε και κάλυψε την εξόφθαλμη ολιγωρία του βοηθού Μπαλτά, να μην υποδείξει τον ποδοσφαιριστή Τζόνσον, που βρισκόταν σε θέση off-side τουλάχιστον 4 μέτρα.

5. Παρόλη την πικρία μας, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον διαιτητή Δαλούκα για την άψογη διαιτησία του, αλλά και στους βοηθούς του, γιατί σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο, ελαχιστοποίησαν τα λάθη τους.

Τέλος, εμείς θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στο επαναληπτικό παιχνίδι και θα ζητήσουμε:

1. Από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο μέτρο που της αναλογεί,

2. Από το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη

3. Από την Ελληνική Αστυνομία

4. Από την ΕΠΟ

να μας εξασφαλίσουν το αναφαίρετο δικαίωμα μας να διεκδικήσουμε την νίκη όπως ακριβώς με την συνδρομή μας την δική μας, στο μέτρο που μας αναλογεί, εξασφάλισε και η ομάδα του ΑΡΗ.
Συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΑΡΗ (που παρόλο δεν επιτρέπεται η μετακίνηση φιλάθλων) βρέθηκαν στο γήπεδο μας, για την άψογη συμπεριφορά τους.

Απερίφραστα καταδικάζουμε τον φίλαθλο που με το χέρι του χτύπησε το προστατευτικό κάλυμμα του πάγκου του ΑΡΗ. Τέτοιο ή παρεμφερές γεγονός δεν έχει ξανασυμβεί στο γήπεδο μας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010, 15:31