Εκπληκτική χαρακτήρισε ο Χορστ Χελντ την ατμόσφαιρα που επικρατούσε χθες στο «Καραϊσκάκη» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σάλκε, για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών υπογράμμισε ότι με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του κατάφερε να σιγήσει τους οπαδούς των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα και ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε ώθηση στην ομάδα του. Με τον τρόπο που παίξαμε καταφέραμε όμως να σιγήσουμε την εξέδρα», ανέφερε αρχικά ο Xελντ στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάλκε και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νίκη.

Ήταν δύσκολη η αποστολή μας. Αρχικά αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, αλλά από τα μέσα του πρώτου μέρους και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας και έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Στο τέλος φοβηθήκαμε λίγο, αλλά ήταν μία δίκαια νίκη και ένα τέλειο ξεκίνημα».

Μιλώντας για το ακυρωθέν γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ανέφερε: «Πιστεύω πως ο διαιτητής δεν συμφωνούσε με την υπόδειξη του βοηθού του. Τώρα μπορούμε να γελάμε με αυτό γιατί τα πράγματα πήγαν όπως θέλαμε, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ένα κανονικό γκολ που έπρεπε να μετρήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης