Με τον Άγγελο Χαριστέα, τον Σάκη Χιώτη και τον Φάνη Γκέκα να «κλέβουν» την παράσταση, διεξήχθη η σημερινή πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ψάχνει μόνο τη νίκη, για να μπορέσει να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης, και ο Χαριστέας υποστήριξε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω αγωνία με την κακή έννοια. Περιμένω το ματς της Παρασκευής, που είναι το πιο σημαντικό. Χαίρομαι που βρίσκομαι πάλι σε αυτή την ομάδα. Δούλεψα πολύ αυτό το διάστημα, η δουλειά μου απέφερε καρπούς και τώρα είμαι εδώ για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, για να πάει η Εθνική στο Euro. Κάνεις πολλές σκέψεις, όταν έχεις να κληθείς τόσο καιρό, αλλά δεν σταματούν οι φιλοδοξίες και τα όνειρα».

Συνεχίζοντας, είπε: «Πέρυσι δεν άξιζα να είμαι στην Εθνική, γιατί δεν είχα ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια μου. Οι φετινές εμφανίσεις μου απέδωσαν καρπούς. Πιστεύω ότι πηγαίνω αρκετά καλά μέχρι τώρα και γι’ αυτό ήρθε η κλήση. Δεν σκέφτομαι περίεργα, τα βλέπω όλα θετικά και είμαι εδώ να βοηθήσω και να δώσω την εμπειρία μου σε αυτά τα παιδιά».

Σχετικά με το παιχνίδι με την Κροατία, δήλωσε: «Η ομάδα πρέπει να δείξει πάθος για τη νίκη, όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα 100% αγωνιστικά και ψυχολογικά και είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο και θα τα καταφέρουμε. Έχω την αίσθηση πως θα έρθει ο κόσμος να βοηθήσει, γιατί η Εθνική δίνει έναν αγώνα για ολόκληρη την Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του, ο Χιώτης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος που με εμπιστεύτηκε. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, σε περίπτωση που με προτιμήσει ο προπονητής, και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως τα καταφέρνει στα δύσκολα».

Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή ο Φερνάντο Σάντος έχει τους: Τζόρβα, Χιώτη, Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Ζαραδούκα, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο Κυριάκο, Παπαδόπουλο Αβραάμ, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Τζιόλη, Φωτάκη, Αθανασιάδη, Χαριστέα, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Κονέ, Μάκο, Πέτσο και Βύντρα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης