Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Ανζί έκανε ο Γκους Χίντινκ, χαρακτηρίζοντας εύκολη την απόφασή του να αναλάβει τα ηνία της ρωσικής ομάδας.

«Ήταν μία εύκολη απόφαση. Χαίρομαι που αποδέχτηκα μία τέτοια ευκαιρία. Όχι μόνο να δουλέψω σε μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά δίπλα σε φίλους που με προσκάλεσαν εδώ. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ο σύλλογος καταστρώνει τα σχέδιά του βασιζόμενος στην ανάπτυξη των ακαδημιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι τόσο σημαντικό αυτό γι’ αυτούς, όσο τα αποτελέσματα της πρώτης ομάδας και πρόκειται να δώσω ιδιαίτερη σημασία προς αυτή την κατεύθυνση. Συζητήσαμε πολύ με τον Σουλεϊμάν Κερίμοφ για το πλάνο του και συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο είναι το πρότζεκτ στο οποίο κλήθηκα να συμμετάσχω», τόνισε ο 65χρονος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Kαταλήγοντας ο Χίντινκ ανέφερε: «Γνωρίζω καλά τις φιλοδοξίες του μεγαλομετόχου, του συλλόγου και των οπαδών, που πλέον είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η απόδοση της ομάδας να ανταποκρίνεται σε αυτές τις φιλοδοξίες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με την Ανζί, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τη θέση του αντιπρέδρου.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσημα στην Ανζί ο Χίντινγκ,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012, 12:55

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης