Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελβετίας, Ότμαρ Χίτσφελντ έφερε εις πέρας την αποστολή του, καταφέρνοντας να οδηγήσει την ομάδα του στην τελική φάση του Μουντιάλ 2010, που θα διεξαχθεί στη Νότιο Αφρική.

«Ο πατέρας μου θα ήταν εξαιρετικά περήφανος αν ήξερε ότι κατάφερα μία τέτοια επιτυχία. Η Ελβετία είναι η γενέτειρα μου και είναι πολύ πιο σημαντική αυτή η περίοδος της καριέρας μου απ’ ό,τι η Μπάγερν Μονάχου ή η Μπορούσια Ντόρτμουντ» τόνισε ο Χίτσφελντ μετά το χθεσινό αγώνα με το Ισραήλ, όπου η Ελβετία πήρε το βαθμό που χρειαζόταν (0-0) για να προκριθεί στο Μουντιάλ και προσέθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα ονειρευόμουν να συμμετάσχω στο παγκόσμιο κύπελλο, επομένως αυτό είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Ήταν ακόμα καλύτερα που πήραμε την πρόκριση στη Βασιλεία. Γεννήθηκα μόλις δέκα λεπτά μακριά από το στάδιο. Τα συναισθήματα γίνονται ακόμα πιο έντονα».

Καταλήγοντας, ο Χίτσφελντ ανέφερε: «Ο Ούλι Χένες (σ.σ.: ο general manager της Μπάγερν) πάντα μου έλεγε ότι αυτό που πήγαινα να κάνω με την Ελβετία ήταν λάθος, καθώς ήταν αδύνατο να πετύχω οτιδήποτε με την ελβετική ομάδα. Εγώ όμως ήμουν πεπεισμένος ότι θα τα κατάφερνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης