Στόχος είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, τόνισε ο Δημήτρης Χονδροκούκης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM 94.6».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος στον κλειστό στίβο μίλησε για την προετοιμασία ενόψει Λονδίνου, αλλά και για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη: «Αισθάνομαι περήφανος σαν Έλληνας για αυτό που κατάφερα. Χάρηκα γιατί ο κόσμος με σταματούσε στο δρόμο για να μου δώσει συγχαρητήρια. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκειμένου να βγάλω την χώρα μου ασπροπρόσωπη», είπε ο 24χρονος αθλητής του στίβου και συνέχισε αναφορικά με την προετοιμασία του: «Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά. Ανεβάζω διαρκώς ρυθμούς. Θα λάβω μέρος στο Diamond League στην Ντόχα του Κατάρ ο οποίος θα είναι και ο πρώτος μου αγώνας μετά το Παγκόσμιο κλειστού στίβου. Όλοι οι αγώνες στους οποίους θα συμμετάσχω μέχρι το Λονδίνο θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα. Δεν στοχεύω σε κάποια επίδοση παρά μόνο να σταθεροποιήσω τα άλματα μου πάνω από τα 2,30μ.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον αν η επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη του προσδίδει επιπλέον άγχος;

«Όχι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Σκέφτομαι θετικά και προσπαθώ σε κάθε αγώνα απλά να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία του λόγω των κακών συνθηκών που επικρατούν στον ‘Αγιο Κοσμά, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν εφόσον η πολιτεία αποφασίσει να κάνει κάτι για αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης