Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Ελβετία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, ολοκληρώθηκε.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο μέσος των «πράσινων» έκανε χτες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στην Παιανία και όταν επιχείρησε να ανεβάσει ρυθμό ένιωσε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Otto Rehhagel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο «Κάρα» θα συνεχίσει να προπονείται ατομικά, μήπως και μπορέσει να ενταχθεί στην αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Μολδαβία, στο Κισινάου.

Οι υπόλοιποι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έκαναν το πρωί ένα χαλάρωμα, το οποίο περιελάμβανε τρέξιμο και ένα δίτερμα, και είναι έτοιμοι για να αναχωρήσουν στις 16:00 για τη Βασιλεία της Ελβετίας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τζόρβας, Σηφάκης, Χαλκιάς, Πατσατζόγλου, Κατσουράνης, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Κυργιάκος, Α. Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Τζιόλης, Μάκος, Φωτάκης, Πλιάτσικας, Γκέκας, Χαριστέας, Σαλπιγγίδης, Αμανατίδης, Λυμπερόπουλος και Σαμαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης