Δεδομένη θεωρείται η απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα να μη χρησιμοποιήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων», ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας την προηγούμενη εβδομάδα, αναμένεται σήμερα να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός προτιμά να τον προφυλάξει, εν όψει των αγώνων κόντρα στη Λάτσιο για το Europa League και τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηματικό για τον Φερέιρα αποτελεί ο Κουίνσι, ο οποίος την Τετάρτη δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Από την άλλη, ο Πίντο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όμως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις κι έτσι είναι πιθανό να μην προτιμηθεί από τον Φερέιρα για το ματς με τον Άρη, καθώς σε καλή κατάσταση είναι οι Βελάσκες, Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος.

Τέλος, οι Μπουμσόνγκ, Λαγός, Μαυρίας και Φουρλάνος υποβλήθηκαν σε περιοδική δύναμη μέτρησης στο γυμναστήριο, για να διαπιστωθεί η κατάσταση που βρίσκονται, ενώ ο Βύντρα έκανε θεραπεία.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης