Χωρίς τους παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, αλλά με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ στην αποστολή, θα παραταχθεί η Εθνική Ισπανίας στα «παράθυρα» της FIBA.

Στους πρώτους αγώνες της 2ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν συμπεριέλαβε (ως γνωστόν) τους NBAers στην προεπιλογή που ανακοίνωσε, ενώ επίσης απουσιάζουν και οι δύο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισπανική ομοσπονδία δημοσίευσε την προεπιλογή εν όψει των αγώνων με την Ουκρανία (14/9) και τη Λετονία (17/9), από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των Πάου και Μαρκ Γκασόλ, Ουίλ και Χουάντσο Ερνάνγκομεζ, Νίκολα Μίροτιτς, Σερτζ Ιμπάκα, Ρίκι Ρούμπιο, Άλεξ Αμπρίνες, Χοσέ Καλντερόν (όλοι αγωνίζονται στο ΝΒΑ).

Σε αυτήν, πάντως, βρίσκονται κανονικά τα ονόματα του Σέρχιο Ροντρίγκεθ της ΤΣΣΚΑ, του Πιέρ Οριόλα της Μπαρτσελόνα και του Σάντι Γιούστα της Ρεάλ.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Ισπανών: Πάμπλο Αγκιλάρ, Τζόναθαν Μπαρέιρο, Χαβιέ Μπεϊράν, Κουίνο Κολόμ, Αλμπέρτο Ντίαζ, Ιλμάνε Ντιόπ, Χάιμε Φερνάντεθ, Σέρχι Γκαρσία, Τσάμπι Λόπεζ Αροστέγκι, Πιερ Οριόλα, Οριόλ Πάουλι, Σεμπάς Σάιθ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Τζοάν Σάστρε, Φραν Βάσκεθ, Σάντι Γιούστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης