Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες την Τετάρτη με το… χορταστικό 3-3, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου της Football League.

Η Ένωση μολονότι έχει εξασφαλίσει την επιστροφή της στη Super League και αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη Ριζούπολη κατάφερε, έστω κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ τρεις φορές, να φύγει με τον βαθμό από την έδρα της «ελαφράς ταξιαρχίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ετσι, η ομάδα του Δέλλα με νίκη επί της Λάρισας την προσεχή Κυριακή, σφραγίζει και τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Όπως προαναφέραμε ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής βλέποντας τον Μακόλεϊ Κριστάντους να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, καθώς πέτυχε δύο γκολ (37΄, 77΄) με τα οποία απάντησε δις στο προβάδισμα του Απόλλωνα.

Η «ελαφρά Ταξιαρχία», που προηγήθηκε με 1-0 με τον Τζιώρα στο 24΄ κι έκανε το 2-1 με τον Ανγκούλο στο 45΄, στο τελευταίο δεκάλεπτο «άγγιξε» τη νίκη χάρη στη… μαγική έμπνευση του Σουάνη για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα στο 81΄ ο έμπειρος μέσος είδε εκτός θέσης τον Καραγκιολίδη και με σουτ από απόσταση 45 μέτρων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ.

Εντούτοις, στο 88΄ ο Μπαρμπόσα με βολίδα έξω από την περιοχή ισοφάρισε εκ νέου διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Κίτρινες: Βασιλαντωνόπουλος, Ηρακλής, Τζιώρας

Κόκκινες:
90+3΄ Ηρακλής

Aπόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης):
Ταϊρης, Γκόλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Γεωργίου, Λαγός (79΄ Σουάνης), Βάντερσον, Ψιάνος, Φαρινόλα, Ανγκούλο (70΄ Ηρακλής), Τζιώρας (87΄ Καραδέμητρος)

ΑΕΚ (Τράιανος Δέλλας):
Καραγκιολίδης, Ρόβας, Κολοβέτσιος (81΄ Κορδέρο), Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης (63΄ Σοϊλέδης), Ανάκογλου (68΄ Μ.Ντούνης), Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης