Ο Φερνάντο Σάντος έπιασε δουλειά στην Εθνική ομάδα, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία.

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού μίλησε ο Παντελής Καφές, ο οποίος τόνισε ότι οι διεθνείς θα πρέπει να δουλέψουν αρκετά, για να αφομοιώσουν το σύστημα του Σάντος, αλλά και τη νοοτροπία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι λογικό να δουλέψουμε περισσότερο με τον κ. Σάντος, επειδή είναι λίγες μέρες στην Εθνική ομάδα. Θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και νοοτροπία σε εμάς, οπότε χρειάζεται να δουλέψουμε πιο πολύ στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο» είπε και συνέχισε:

«Είμαστε στην αρχή της σεζόν και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα πρέπει να εμφανιστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι γίνεται στις επίσημες υποχρεώσεις. Είναι δυνατό το φιλικό με τη Σερβία και θα βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα».

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει για το προκριματικά του Euro 2012 τη Γεωργία στις 3 Σεπτεμβρίου και την Κροατία στις 7 του ίδιου μήνα και για τις ομοιότητες των δύο ομάδων της πρώην Γιουγκοσλαβίας ο μέσος της ΑΕΚ είπε: «Η Σερβία είναι πολύ καλή ομάδα και θέλει να μετρήσεις τις δυνάμεις, προκειμένου να προετοιμαστεί και εκείνη για το Euro 2012».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο Καφές αναφέρθηκε στο 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου, με το οποίο αναμένεται να δουλέψει ο Σάντος και απάντησε: «Αυτά είναι θέματα του προπονητή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες που θα μας δώσει και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης