Τις ευθύνες του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα ανέλαβε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μετά τη βαριά ήττα με 3-0 εκτός έδρας από τη Μάριμπορ.

«Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα. Δεν περίμενα να χάσουμε, πόσο μάλλον με αυτό το αποτέλεσμα. Μερικές φορές αυτού του είδους οι καταστάσεις είναι ουσιώδεις για να ανεβούμε επίπεδο και στο μέλλον να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό θα συμβεί όταν είμαστε όλοι ενωμένοι, χωρίς να ξεχνάμε τα προβλήματα που έχουμε την τελευταία διετία. Λέω με κάθε εντιμότητα ότι περνάμε μία δύσκολη φάση. Έχουμε χάσει ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησης μας και πρέπει να την ανακτήσουμε. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση γιατί προτιμά να παίζει χωρίς «καθαρόαιμο» επιθετικό εξήγησε ότι αυτό «δεν είναι αλήθεια».

«Για σήμερα ισχύει, γενικά όμως όχι. Θα έλεγα ότι σήμερα παίξαμε με δύο επιθετικούς: τον Κουίνσι και τον Λάζαρο. Σε άλλες περιπτώσεις δεν είχαμε δύο», συμπλήρωσε.

«Οι λόγοι για την εικόνα της ομάδας είναι πολλοί. Ο τρόπος που είχαμε τη δυνατότητα να στήσουμε την ομάδα, και δεν αναφέρομαι στις εθνικές ή στους τραυματίες, δεν ήταν ο ενδεδειγμένος. Χρειαζόμαστε χρόνο. Αυτό θα το κάνουμε ενωμένοι, με υπομονή και επιμονή», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Διασύρθηκε ο Παναθηναϊκός στη Σλοβενία, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012, 21:56

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης