Τα λάθη του παρελθόντος φαίνεται πως δεν έγιναν μάθημα για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» είχε χάσει μια ολόκληρη πρόκριση από την αντικανονική χρησιμοποίηση του Λιάσου Λουκά στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς ο παίκτης ήταν τιμωρημένος, ωστόσο το πάθημα δεν έγινε μάθημα.

Η ομάδα U20 του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Πανθρακικό στις 13 Οκτωβρίου (2-0) χρησιμοποίησε τον τιμωρημένο Στέλιο Κίτσιου, με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές, καθώς αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη, ωστόσο εξέτισε μόλις μία, πριν αποφασιστεί από τον «Δικέφαλο» να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Η κλήση σε απολογία:

«Α) ΠΑΟΚ (Κ20), Σ.Κίτσιου (ποδοσφαιριστή): διότι: ‘’Ο ποδοσφαιριστής ΚΙΤΣΙΟΥ Σ. της εγκαλουμένης αναγράφηκε και αγωνίστηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (κόκκινη, 5 αγωνιστικές) με την ομάδα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, βάσει της υπ΄ αριθμ. 224/4-10-2012 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής’’ στον αγώνα των ομάδων ΠΑΟΚ-Πανθρακικός, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 10, 9 παρ. 2 και 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης