Σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Χριστόπουλος το παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα στους «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε o τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε φτάσει τρία βήματα από το στόχο μας, που είναι τα πλει οφ. Κάποιες φορές, όσο κοντά μπορεί να δείχνει ένας στόχος, τόσο μακριά μπορεί να είναι και το ανάποδο, όσο μακριά μπορεί να φαίνεται, τόσο κοντά μπορεί να γίνει. Έχουμε μπροστά τρία βήματα. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας μέχρι την 30η αγωνιστική θα αγωνίζεται και θα βρίσκεται κοντά σ’ αυτόν τον στόχο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο νεαρός τεχνικός.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ: «Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά δεν θα το χαρακτήριζα καθοριστικό. Πρέπει να το δούμε σαν μία μεγάλη ευκαιρία και να πλησιάσουμε πολύ κοντά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, που, πέρα από τη συγκέντρωση και το πάθος, θα χρειάζεται και πολύ μυαλό και μεγάλη ηρεμία. Το παιχνίδι αυτό θα κρατήσει 90 λεπτά και τις καθυστερήσεις και θα θέλει σωστή διαχείριση. Η ΑΕΚ του δευτέρου γύρου δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ του πρώτου γύρου».

Για το πόσους βαθμούς χρειάζεται ο ΠΑΣ: «Είχαμε πει ότι 44 πόντοι πιστεύω ότι θα είναι η πεντάδα. Από εκεί και μετά, αν θα χρειαστούν παραπάνω ή παρακάτω, αυτό θα φανεί στην πορεία. Μπορεί να χρειαστούν παραπάνω, μπορεί και λιγότεροι. Θα σας πω όμως κάτι. Μην ξεγράφετε κανένα παιχνίδι από αυτά που έχουμε μπροστά μας και μην ξεγράφετε κανένα παιχνίδι από αυτά που έχουν οι αντίπαλοι. Είναι ποδόσφαιρο, όλα είναι ανοιχτά μέχρι να συμβεί κάτι με μαθηματικό τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΣ: «Μου δίνετε ένα πολύ ωραίο βήμα για να υποστηρίξω αυτό που είπα πριν από δύο λεπτά. Ότι πρέπει και εσείς να βοηθήσετε στη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Εγώ έχω μιλήσει επανειλημμένα για εμένα και αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μου κάνετε αυτή την ερώτηση. Μετά τις 21 του μηνός, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης