Ζαϊρί: «Έκλεισε ο κύκλος μου στην Ελλάδα»

Ζαϊρί: «Έκλεισε ο κύκλος μου στην Ελλάδα»
Ο Ζαουάντ Ζαϊρί με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του παραδέχτηκε ότι η νέα ποδοσφαιρική σεζόν δεν θα τον βρει στον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός άσος συγκεκριμένα δήλωσε πως δεν του έγινε πρόταση ανανέωσης από τους «ερυθρόλευκους», ενώ πρόσθεσε πως ο κύκλος του στην Ελλάδα έκλεισε.

«Τα έζησα όλα εδώ, είναι καιρός να δω κάτι άλλο. Έπαιξα Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισα ένα πρωτάθλημα. Νομίζω ότι τα έκανα όλα στην Ελλάδα, έκανα τον κύκλο μου. Τρία χρόνια είναι αρκετά εδώ. Είμαι στο τέλος του συμβολαίου μου το καλοκαίρι και μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, επομένως...», τόνισε αρχικά ο Ζαιρί και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Κοίταξε να δεις, η Γαλλία είναι ενδιαφέρουσα προοπτική. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα εκεί. Πάντως, είναι ένα ελκυστικό πρωτάθλημα, αλλά επίσης μου αρέσουν η Αγγλία, η Ισπανία, η Ιταλία. Θα δούμε».

Καταλήγοντας έκανε έναν απολογισμό της φετινής σεζόν, τονίζοντας ότι: «Αυτή η χρονιά είναι πραγματικά ξεχωριστή. Εξελίχθηκε ιδανικά. Από την αρχή πήραμε το προβάδισμα και τελειώσαμε τη σεζόν πρωταθλητές με 13 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό.Είναι αλήθεια ότι από το καλοκαίρι η ομάδα ενισχύθηκε με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, που της επέτρεψαν να επιστρέψει στην κορυφή έπειτα από ένα διάλειμμα ενός έτους. Το πρωτάθλημα που πήραμε στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό, είναι ο πρώτος μου τίτλος και επομένως είμαι πολύ χαρούμενος».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Μαΐου 2011, 18:22