Για το τουρνουά “IRON CHALLENGE” που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Ελληνικό, μίλησε ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Kick Boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο Ζαμπίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, σκιαγράφησε το προφίλ του αντιπάλου του: “Είναι ο Bόσνιος Muslic Sanel, ο νικητής του τουρνουά ”Κings of the Ring”, ένας δυνατός και σκληρός παίκτης με εντυπωσιακό track record: 61 νίκες σε 67 αγώνες και 15 νοκ αουτ. Δεν γνωρίζω πολλά για το στυλ του, συνηθίζω να μελετάω τους αντιπάλους μου πριν τον αγώνα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αποφεύγουν να μου στείλουν υλικό. Εγώ, θα τον περιμένω…”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στη διοργάνωση γενικότερα τόνισε: “Χαίρομαι που αγωνίζομαι στο πλαίσιο της διοργάνωσης ΙRON CHALLENGE. Βάζω τον πήχη πολύ ψηλά και θέλω στο εξής να παίζω και στη χώρα μου στις καλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις. Αγωνίζομαι στα μεγαλύτερα διεθνή σαλόνια και ξέρω πώς είναι οι συνθήκες και το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο”.

Παράλληλα ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε και για τον μεγάλο αγώνα που θα δώσει τον Ιούλιο στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Κ-1 και δήλωσε έτοιμος για μία μεγάλη διάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαρίστησε τέλος, τον κόσμο που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και προσκάλεσε όλους τους φιλάθλους να πάνε στο Ελληνικό και να ζήσουν από κοντά τον παλμό του αγώνα. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης