Για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ στην Α2, μετά τη νίκη της επί του Ηρακλή (83-76 σκορ στην παράταση) επί του Ηρακλή στον μεταξύ τους αγώνα μπαράζ μίλησε τη Μεγάλη Τρίτη ο τεχνικός της «Ένωσης», Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» επεσήμανε ότι έγινε το πρώτο βήμα για την επιστροφή της «βασίλισσας» στη μεγάλη κατηγορία, ενώ συμπλήρωσε ότι με υπομονή και λογική η ομάδα του θα επιχειρήσει να κάνει και το δεύτερο βήμα, ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά, ήταν πολύ δύσκολη διαδρομή, ένα ταξίδι θα έλεγα. Είχαμε να διαχειριστούμε αντικειμενικές δυσκολίες από την πρώτη ημέρα και το ότι μια ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ θα κατέβαινε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της B’ Εθνικής.
 
Υπήρχαν και τα συναισθήματα του κόσμου της ομάδας κι όλο αυτό το βάρος το οποίο είναι φυσικό. Η ομάδα έχτισε πολύ ποιοτικό ρόστερ με παιδιά που είχαν εικόνες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, αλλά και ταυτόχρονα ήταν εξαιρετικοί χαρακτήρες», ανέφερε αρχικά ο τιμονιέρης της Ένωσης και πρόσθεσε:

«Παράλληλα, ύστερα από χρόνια η ΑΕΚ είχε πολύ καλή και υγιή διοίκηση που ήταν δίπλα μας από την πρώτη ημέρα και μας στήριξε σε κάθε δυσκολία που προέκυψε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ακόμα και όταν ήρθαν κάποιες ήττες οι διοικούντες ήταν κοντά μας και στήριξαν τις επιλογές τους χωρίς να αμφιβάλουν σε καμία στιγμή.

Έτσι φθάσαμε να διεκδικούμε την άνοδο απέναντι σε μια επίσης ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής, την οποία και κερδίσαμε. Τέλος καλό, όλα καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Μπάσκετ: Άνοδος στην Α2 για την ΑΕΚ,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013, 19:27

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης