Μολονότι, όπως γράψαμε και χθες, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει προκρίνει την πρόταση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στην… αραβική κούρσα (σ.σ.: στο κόλπο έχει μπει και η «Arboris Capital»), για την εξαγορά του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέλει πιστοποίηση και εγγυήσεις από τον Σαουδάραβα, προκειμένου να προχωρήσει το «deal».

Ο κ. Βαρδινογιάνης, αν και βλέπει με καλό μάτι την προσφορά του Σουλτάν Αλ Σαούντ, επιθυμεί να δει την επίσημη υπογραφή του και να διασταυρώσει την ταυτότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το προσχέδιο που παρέδωσε στο δικηγορικό γραφείο, που βρίσκονται οι μετοχές του Τζίγκερ ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σαουδάραβα, Παναγιώτης Πετρόπουλος είναι διατυπωμένο σωστά αλλά ανυπόγραφο.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζητεί την πιστοποίηση της υπογραφής είτε από την Σαουδική Αραβία είτε από την πρεσβεία της στην Αθήνα.

Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει το «deal» με τον πρίγκιπα Σουλτάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι στο μυαλό του Τζίγγερ φέρεται να υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο, σε περίπτωση που μπει στην μέση η γραφειοκρατία και καθυστερήσει το όλο θέμα.

Αυτό προβλέπει είτε να μεταβούν άνθρωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη ή ο ίδιος στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να υπάρξουν απευθείας συζητήσεις με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, είτε να ζητηθεί ο ερχομός των ανθρώπων του πρίγκιπα στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης