Σεβασμό στους αντιπάλους του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός των «πράσινων» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενώ παράλληλα επισήμανε το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και στην Ευρωλίγκα.

«Επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα. Το πρώτο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, σεβόμαστε όλες τις ομάδες και ότι χρειάζεται να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας στον επόμενο μήνα, με πρώτο αυτό με την Κάχα Λαμποράλ, μετά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Για εμάς το ζητούμενο είναι πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να αρχίσουν να παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να βοηθήσουν την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Μιλένκο Τέπιτς είπε: «Έχουμε πει πολλές φορές ότι κάθε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος είναι σημαντικό. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι παλεύει κάθε αγώνα και χρειάζεται προσοχή. Θα πρέπει εμείς να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, αλλά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα όπως πάντα, όμως θέλουμε να επιστρέψουμε και στις καλές εμφανίσεις. Μας περιμένουν σημαντικά παιχνίδια και μετά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό και θα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό εαυτό μας. Το διάστημα που ακολουθεί μπορεί να κρίνει πολλά».

   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης