Μετανιωμένος για την απρεπή ενέργειά του, να φτύσει τον Ρίτσαρντ Στέρμαν, στο παιχνίδι της Γουίγκαν με τη Γουλβς, εμφανίστηκε ο Αντολίν Αλκαράζ, ζητώντας συγγνώμη από τον παίκτη των «λύκων».

Ο Παραγουανός άσος των «λάτικς», ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για αυτήν την κίνησή του, με δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Οφείλω να απολογηθώ σε όλους όσοι συνδέονται με τον σύλλογο για την προσβολή και την αναστάτωση που προκάλεσαν οι πράξεις μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενήργησα λανθασμένα, αφού πρώτα προκλήθηκα. Ποτέ όμως δεν είχα σκοπό να φτύσω τον αντίπαλό μου. Όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο, αντί να φτύσω στο έδαφος, έφτυσα στο στήθος του Ρίτσαρντ Στέρμαν και ζητώ και από αυτόν συγγνώμη. Λυπάμαι επίσης γιατί καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στα τρία επόμενα παιχνίδια».

Για το συγκεκριμένο θέμα έκανε δήλωση και ο προπονητής της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ο οποίος πάντως αποδέχθηκε τη συγγνώμη του ποδοσφαιριστή του.

«Το περιστατικό αυτό δεν αντικατοπτρίζει τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου που αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του. Όλοι οι ξένοι παίκτες, όμως, πρέπει να καταλάβουν την κουλτούρα αυτής της χώρας στην οποία και αγωνίζονται και τη σημασία των πράξεών τους για τους Άγγλους φιλάθλους, ανεξάρτητα από το αν προκαλούνται από αντιπάλους ή όχι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης