Ο πανηγυρισμός του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ προκάλεσε τη δυσφορία του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός, ο οποίος δε θέλησε να δώσει μεγάλες διαστάσεις στο θέμα και να χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο, μίλησε με τον Σέρβο επιθετικό για να τελειώσει το ζήτημα.

“Έγινε κάτι που δεν μου άρεσε. Έδειξες τον πάγκο και κάτι είπες. Δεν ξέρω ούτε τι έλεγες ούτε σε ποιον απευθυνόσουν. Έδωσες όμως δικαιώματα”, είπε ο Βαλβέρδε. Με τη σειρά του ο Ντάρκο εξήγησε: “Δεν είμαι παιδάκι, είμαι 35 χρόνων, αλλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και ζητάω συγγνώμη”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, η… παρεξήγηση μεταξύ των δύο ανδρών έλαβε τέλος, αλλά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο, θέλοντας να πει στον Βαλβέρδε ότι έκανε λάθος που δεν τον ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη με 2-0 απέναντι στους “κιτρινόμαυρους” και πλέον στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Οι άνθρωποι των “ερυθρολεύκων” κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου οι Λεονάρντο, Ντουντού και Τζόρτζεβιτς να είναι σε θέση να αγωνιστούν στις 23 Οκτωβρίου στην Τουρκία απέναντι στη Γαλατάσαραϊ. Και αν για τον αριστερό Βραζιλιάνο αμυντικό τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα, για τους Ντουντού και Τζόρτζεβιτς είναι πιο δύσκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ετοιμοπόλεμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να είναι ο Ιεροκλής Στολτίδης, όπως και οι Λέτο, Γκαλέτι και Γκαλίτσιος, οι οποίοι σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης