Δύο… ζωγράφοι των γηπέδων, ο ένας του παρελθόντος και ο άλλος του παρόντος, ο Μπόμπι Τσάρλτον και ο Στίβεν Τζέραρντ, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό!

Αυτήν τη φορά… ζωγράφισαν στην κυριολεξία, συμμετέχοντας στην ετήσια εκδήλωση με την ονομασία «Doodle Day». Κάθε χρόνο, στις 8 Φεβρουαρίου, άτομα από διάφορους χώρους, με επιρροή και ηχηρό όνομα, δημιουργούν απλά σχέδια και στη συνέχεια τα διαθέτουν προς πώληση, με τα έσοδα να ενισχύουν την προσπάθεια για πρόληψη και αντιμετώπιση της επιληψίας. Τα σκίτσα διατίθενται στο ebay και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για 10 ημέρες να καταθέτουν την προσφορά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2004 και από τότε έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 250.000 λίρες. Πριν από τον Στίβεν Τζέραρντ και τον σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας Γκρέιαμ Τέιλορ, ο παλαίμαχος επιθετικός της Λίβερπουλ Τζον Άλντριτζ, ο παλιός πιλότος της F1 Μαρκ Μπλάντερ, η χρυσή Ολυμπιονίκης Κέιτι Σέξτον και αρκετοί ακόμα αθλητές ή γενικώς σελέμπριτι έβγαλαν μολύβι και χαρτί για τον ίδιο σκοπό!

 Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης