Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Μάικ Ζόνελφεντ με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός αριστερός μπακ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού», θα αποκτηθεί δανεικός για έξι μήνες από την Αϊντχόφεν, καταβάλλοντάς της 250.000.

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να βάλουν οψιόν στο συμβόλαιό του, ώστε να έχουν δικαίωμα να τον αποκτήσουν κανονικά το καλοκαίρι, εφόσον τους ικανοποιήσει η απόδοσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζόνελφεντ, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο του Χενκ Τεν Κάτε, αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην Αθήνα ο Νταβίντ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Παλμέιρας, Νταβίντ Μπρας ντε Ολιβέιρα ήρθε χθες στην Αθήνα, συνοδευόμενος από το μάνατζέρ του, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη, όμως η μεταγραφή του «κολλάει» γιατί η ομάδα του ισχυρίζεται πως δεν είναι ελεύθερος. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην απόκτησή του, εάν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης