Το Final-4 του EuroCup θα διεξαχθεί 17-18 Απριλίου, στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» της Βιτόρια, με τη συμμετοχή του Πανελλήνιου, ο οποίος κατάφερε να αποκλείσει την Γκραν Κανάρια. Ο Ηλίας Ζούρος μετά το χθεσινό παιχνίδι εμφανίστηκε με δηλώσεις του άκρως ικανοποιημένος.

«Νιώθω πολύ περήφανος για την ομάδα, η οποία πριν μερικά χρόνια έπαιζε στην Α2 και σε μικρότερες κατηγορίες και τώρα παίρνει μέρος στο Final-4 του EuroCup.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον τζένεραλ μάνατζερ διότι από το καλοκαίρι δεν έχουν φύγει δευτερόλεπτο από την ομάδα, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι η ομάδα ήρθε 2 ημέρες νωρίτερα εδώ γι αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά τον πρόεδρο στη Βιτόρια για να δει και αυτός την ομάδα που ο ίδιος πρώτος ανέστησε από τις μικρές κατηγορίες και την έφθασε έως εδώ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια επίσης, στους παίκτες και στους συνεργάτες μου, οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Γκραν Κανάρια διότι έχει πολύ καλή ομάδα, διαθέτει σκληρή έδρα και έχει καταπληκτικό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, έχει μεγαλύτερο προϋπολογισμό από εμάς. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν την πρόκριση στο σύνολο των δύο αγώνων. Σήμερα είχαμε μεγάλη ψυχική πίεση στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και το ταμείο θα γίνει τον Ιούνιο», τόνισε ο Ζούρος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης