Δύο νέα συναρπαστικά παιχνίδια στο ΣΚΡΑΤΣ

Δύο νέα συναρπαστικά παιχνίδια στο ΣΚΡΑΤΣ
Με δύο νέες διασκεδαστικές επιλογές για «τύχη στη στιγμή» εμπλουτίζονται τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ, του εξαιρετικά επιτυχημένου παιχνιδιού της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Τα νέα παιχνίδια είναι διαθέσιμα από τις 9 Μαΐου 2015, και έχουν ήδη αναδείξει πάνω από 180.000 νικητές καθώς και δύο μεγάλους νικητές των 10.000€! Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές.

Τα δύο νέα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ έχουν για μια ακόμη φορά πρωτότυπη θεματολογία και είναι:

- το «Τύχη στο άψε ξύσε» στο οποίο ο παίκτης χρειάζεται να βρει το πέταλο προκειμένου να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό. Μάλιστα μπορεί να κερδίσει μέχρι και 6 φορές στο ίδιο λαχείο! Το κόστος είναι 1€ και το μέγιστο κέρδος είναι 10.000 €.

- το «Διπλασιάστε τα κέρδη σας» όπου ο παίκτης πρέπει να ταιριάξει οποιονδήποτε από τους 10 αριθμούς με οποιονδήποτε από τους 2 τυχερούς του αριθμούς προκειμένου να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρει το σύμβολο «Χ2» στους αριθμούς του, διπλασιάζει το αντίστοιχο ποσό. Μάλιστα μπορεί να κερδίσει και στις 10 περιοχές του λαχείου του, οπότε τα κέρδη του λειτουργούν αθροιστικά! Το κόστος είναι 2€ και το μέγιστο κέρδος είναι 100.000€.

Όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ είναι διαθέσιμα στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε., σε όλα τα συμβεβλημένα σημεία λιανικής πώλησης, στα ιδιόκτητα καταστήματα του δικτύου ΕΛΤΑ αλλά και στους λαχειοπώλες.

Παράλληλα, απόλυτα προσηλωμένη στις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού, η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., μια εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ Α.Ε., έχει εξασφαλίσει την εφαρμογή ασφαλιστικών δικλείδων που διασφαλίζουν την ορθή χρήση των παιχνιδιών της και τη συμμετοχή αποκλειστικά ατόμων που πληρούν το όριο ηλικίας.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, 18:17