Σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της Καρδίτσας σημειώθηκε η πρώτη επιτυχία στο ΤΖΟΚΕΡ, μετά την επαναλειτουργία του δικτύου ΟΠΑΠ. Παρότι η χθεσινή κλήρωση έβγαλε τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία, βρέθηκε ένα «5άρι» που κερδίζει 58.689,24 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της κας Παναγιώτας Σακκά στην Πλατεία Στρατολογίας, στην Καρδίτσα. «Ήταν ένα απλό δελτίο, με 10 στήλες, αξίας 5 ευρώ», ανέφερε ο κ. Απόστολος Κολτσίδας, υπεύθυνος του καταστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κολτσίδας είναι ιδιοκτήτης δύο άλλων πρακτορείων ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα και στην περιοχή των Τρικάλων. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, πριν από 4 χρόνια είχε βρεθεί άλλο ένα «5άρι» που είχε κερδίσει 108.000 ευρώ.

Ο κ. Κολτσίδας αναφέρθηκε και στην επαναλειτουργία των καταστημάτων του ΟΠΑΠ: «Βλέπουμε μια ενθαρρυντική κίνηση από τον κόσμο. Τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και οι συνεχείς κληρώσεις είναι διαθέσιμα και ο κόσμος έρχεται να δοκιμάσει την τύχη του και πάλι. Βέβαια, εμείς τηρούμε με αυστηρότητα όλα τα μέτρα για την προστασία των πελατών και των εργαζομένων μας. Δηλαδή, τηρούνται πάντα ο μέγιστος αριθμός ατόμων στο κατάστημα και οι αποστάσεις 2 μέτρων, δεν υπάρχουν ποτέ ουρές με περισσότερα από 3 άτομα, οι επιφάνειες και τα μηχανήματα απολυμαίνονται συστηματικά, ενώ ο χώρος αερίζεται συνεχώς. Και, φυσικά, όλοι φοράνε μάσκα ανά πάσα στιγμή».

Επιπλέον, ο κ. Κολτσίδας επεσήμανε ότι η υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ διευκολύνει το κοινό. «Εδώ οι πελάτες μας αποφεύγουν τις ουρές και την αναμονή. Εμείς προσφέρουμε την υπηρεσία καθημερινά μέχρι τις 20:30, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Και μάλιστα, προωθούμε τις ανέπαφες συναλλαγές με τη χρήση καρτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέρδη εν μέσω lockdown

Το τυχερό 5άρι στην Καρδίτσα είναι το πρώτο νικηφόρο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ, μετά το άνοιγμα των πρακτορείων του ΟΠΑΠ.

Το παιχνίδι, που είναι διαθέσιμο και μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, συνέχισε να μοιράζει κέρδη και στη διάρκεια του lockdown. Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Νοέμβριο έως και τις 11 Απριλίου, το ΤΖΟΚΕΡ διένειμε περισσότερα από 9,7 εκατ. ευρώ στους νικητές των δύο πρώτων κατηγοριών.

Πέντε νικητές της πρώτης κατηγορίας, που μάντεψαν σωστά τους 5+1 αριθμούς, μοιράστηκαν 8.496.244 ευρώ. Στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ τα συνολικά κέρδη ανήλθαν σε 1.213.146 ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης