Πλούσιο θέαμα και αγωνιστική δράση το Σάββατο στο Μαρκόπουλο…

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι, που πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, στον ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο.
Πέντε καθαρόαιμοι τριετείς ίπποι έχουν θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της σπουδαίας ιπποδρομίας. Στις εγγραφές, που έκλεισαν σήμερα, δήλωσαν συμμετοχή για το Ντέρμπι οι ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΜΥΘΟΣ, ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ, ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ και ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ.

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Σαββάτου περιλαμβάνει συνολικά επτά ελληνικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 18:00. Στο πρόγραμμα, εκτός από το Ντέρμπι, δεσπόζει και η κλασική ιπποδρομία για το Κύπελλο Λευκού Πύργου. Διεκδικητές του Κυπέλλου είναι εννέα από τους κορυφαίους ίππους του ιπποδρόμου: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ, ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ΜΕΝΤΩΡ, ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ, ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ, ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ και ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίπποι και οι αναβάτες που θα πάρουν μέρος σε κάθε ιπποδρομία, καθώς και η θέση τους στο μηχάνημα εκκίνησης (start) θα οριστικοποιηθούν την Τετάρτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης