Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά του τελικού του Voice άρχισε και το zougla.gr έψαξε τις αποδόσεις για το νικητή. Όπως, λοιπόν, δείχνουν οι αποδόσεις στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, φαβορί για τη νίκη είναι ο Κωστής Μαραβέγιας με απόδοση 1,60. Για τη δεύτερη θέση θα «κονταροχτυπηθούν» ο Πάνος Μουζουράκης με το Σάκη Ρουβά, οι αποδόσεις των οποίων διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή στο 3,00 και 3,40, αντίστοιχα.

Στη σκηνή του «The Voice of Greece» θα ανέβουν απόψε οι οκτώ τραγουδιστές που ξεχώρισαν στον ημιτελικό της περασμένης εβδομάδας και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας τον τίτλο για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας υπερτερεί και αριθμητικά έναντι των αντιπάλων coaches, καθώς οι 4 από τους 8 διαγωνιζόμενους του τελικού ανήκουν στην ομάδα του. Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης έχουν από δύο παίκτες στις ομάδες τους, ενώ δεν έχει προκριθεί στον τελικό κανένας παίκτης από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι του τελικού είναι οι: Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Κασσιανή Λειψάκη, Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια), Γιάννης Παντελαίος, Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) και Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης