Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Ανοίγει σήμερα η αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Super League με τρεις αγώνες. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, ενώ ο Πανθρακικος δοκιμάζεται στην έδρα της νεοφώτιστης Κέρκυρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα τρία αυτά παιχνίδια μας κάνει κλικ το over του Ολυμπιακού, ωστόσο για τη βασική μας τριάδα έχουμε επιλέξει το Χ2 σε διπλή ευκαιρία της ομάδας της Κομοτηνής.

Το συγκρότημα του Μάντζιου είχε αξιόλογη παρουσία στο περυσινό πρωτάθλημα, έχει κάποιους αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ του και αν δείξει τη δέουσα προσοχή μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των Φαιάκων, που επιστρέφουν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, με στόχο φυσικά την παραμονή.

Από εκεί και πέρα αρκετές πιθανότητες προς επαλήθευση πιστεύουμε ότι έχει ο άσος της Σεβίλλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Ανδαλουσίας φιλοξενεί τη Βαλένθια, που ακόμα ψάχνεται, έχει νέο προπονητή στον πάγκο της (ο Λιμ διαδέχτηκε τον Πίτσι) και φαίνεται ότι υστερεί, τουλάχιστον σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν, έναντι των κατόχων του Europa League.

Η τριάδα μας θα κλείσει με τον άσο της Μπαστιά. Οι Κορσικανοί έχουν κινηθεί σε ρηχά νερά στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ωστόσο κόντρα στην Τουλούζ πιστεύουμε ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να σπάσουν το «ρόδι» στο φετινό Σαμπιονά. 

ΔΥΑΔΑ…

247.
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Χ2 Δ.Ε (1.57)
268. ΜΠΑΣΤΙΑ-ΤΟΥΛΟΥΖ 1 (2.45)
277. ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1 (1.90)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης