Οι εποχές έχουν αλλάξει και το online στοίχημα που πριν περίπου δύο δεκαετίες ήταν για τους περισσότερο «ψαγμένους» παίκτες, είναι πλέον διαθέσιμο και προσιτό σε όλους. Φυσικά και υπερέχει στη σύγκριση με το επίγειο στοίχημα, αφού το έχει ξεπεράσει πλέον κατά πολύ και προ πολλού στις προτιμήσεις των παικτών. Αυτό όμως δεν συμβαίνει τυχαία, όπως τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία γενικότερα στη ζωή. Κι εδώ μπορεί να μιλάμε για στοίχημα και τύχη, αλλά οι λόγοι που οι παίκτες επιλέγουν το στοίχημα online και Στοιχηματικές Εταιρείες όπως την Fonbet Greece, δεν είναι καθόλου τυχαίοι. Το αντίθετο θα λέγαμε, είναι πολύ συγκεκριμένοι. Εξάλλου κανείς δεν ρισκάρει τα χρήματά του και κανένας δεν «επενδύει» τη διασκέδαση και ψυχαγωγία του, σε κάτι που δεν έχει να του προσφέρει αυτά που ζητάει. Επιλέξαμε λοιπόν τους πέντε σημαντικότερους λόγους για τους οποίους αξίζει να παίζεις στοίχημα online και τους παραθέτουμε.

Αποδόσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανταγωνισμός στους μπουκ είναι μεγάλος. Κάθε πλατφόρμα προσπαθεί να προσελκύσει νέους παίκτες και να κρατήσει ευχαριστημένους τους ήδη υπάρχοντες. Είναι αυτός ο κυριότερος λόγος που κρατούν τις αποδόσεις σε εξαιρετικό επίπεδο, αφού προσπαθούν να έχουν όσο το δυνατόν χαμηλότερη γκανιότα. Η απόδοση είναι ο πρώτο που κοιτά ο παίκτης αφού από αυτήν εξαρτάται τόσο η άμεση επιστροφή που θα έχει από ένα ποντάρισμα, όσο και το ενδεχόμενο να βγει μακροχρόνια κερδισμένος στον στίβο του στοιχήματος.

Αγορές

Υπάρχει μία τεράστια πληθώρα στο online betting. Κι εδώ ο ανταγωνισμός πυροδοτεί την ευρηματικότητα των μπουκ. Το στοίχημα έχει πια προχωρήσει, έχει εξελιχτεί, είναι μία βαριά βιομηχανία. Ο παίκτης έχει φύγει από τις κλασικές αγορές. Ψάχνεται για πιο εξειδικευμένες καταστάσεις. Τα μακροχρόνια στοιχήματα έχουν το δικό τους κοινό. Επίσης τα ειδικά στοιχήματα ολοένα και αυξάνονται. Υπάρχει πλέον η επιλογή να παιχτούν και οι πιο απίθανες αγορές, τόσο στις ομάδες, όσο και προσωπικά πάνω σε κάθε παίκτη. Επίσης τα συνδυαστικά (combo bets) καθιερώνονται και κερδίζουν έδαφος με ραγδαίο ρυθμό. Κι αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά, στο στοίχημα Online θα βρείτε σε κάποιες από τις κορυφαίες στοιχηματικές και την υπηρεσία για να ζητήσετε ένα δικό σας στοίχημα, δικής σας έμπνευσης, το οποίο δεν βλέπετε στην πλατφόρμα στην οποία έχετε εγγραφεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Live betting

Εδώ οι τζίροι εκτοξεύονται. Το στοίχημα πάνω σε live εξέλιξη είναι αυτό που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Είναι ο παράδεισος για τον παίκτη του στοιχήματος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να βλέπετε ένα ματς και να ποντάρετε πάνω στα ενδεχόμενα που έρχονται. Στο online στοίχημα οι μπουκ έχουν δώσει τεράστιο βάρος στην πλατφόρμα τους, που έχει να κάνει με το Live betting. Ιδιαίτερα οι στοιχηματικές εταιρείες με τη μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία, προσφέρουν ένα μοναδικό προϊόν με εκατοντάδες επιλογές πάνω σε οτιδήποτε μπορεί να προκύψει στη διάρκεια και στην εξέλιξη μίας αναμέτρησης και δεν αναφερόμαστε μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε οποιοδήποτε σπορ.

Cash out-Live Streaming

Είναι δύο ισχυρά όπλα που έχει ο παίκτης στη διάθεσή του στο ζωντανό στοίχημα. Με το cash out μπορείτε να κλείσετε το στοίχημά σας πριν τελειώσει το ματς πάνω στο οποίο έχετε ποντάρει. Επίσης κάποιες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν πέρα από το κλασικό cash out, τόσο το αυτόματο, όσο και το μερικό για μεγαλύτερη ευελιξία, αλλά και άνεση του παίκτη.

Με το live streaming έχετε πάντα εικόνα για το τι γίνεται. Μέσα από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό, εφόσον κάνετε εγγραφή στην κατάλληλη εταιρεία, σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε παιχνίδια από τις κορυφαίες λίγκες σε όλον τον κόσμο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεγάλες μονομαχίες στο τένις, αλλά και δράση από πιο ψαγμένα και εναλλακτικά σπορ, στα οποία όμως ενδεχομένως να κρύβονται και στοιχηματικές ευκαιρίες.

Διαθεσιμότητα και επικοινωνία

Στο στοίχημα online μπορείτε να παίξετε στοίχημα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν υπάρχει ωράριο. Η διαθεσιμότητα είναι διαρκής, 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο. Καμία ευκαιρία δεν πάει χαμένη με αυτόν τον τρόπο. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε επικοινωνία (live chat, τηλέφωνο) με εκπροσώπους της στοιχηματικής εταιρείας κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας. Κι εδώ ισχύει ότι πρέπει να έχετε επιλέξει την κατάλληλη στοιχηματική και να ανοίξετε λογαριασμό σε αυτήν που σας προσφέρει τις περισσότερες υπηρεσίες και παροχές.

Κλείνοντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι το στοίχημα θέλει όρια για να είναι υπεύθυνο και ασφαλές. Μπορεί η διαθεσιμότητα στο online στοίχημα να είναι συνεχής και οι επιλογές εκατοντάδες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το στοίχημα είναι πρώτα διασκέδαση και ψυχαγωγία και μετά επιδίωξη κέρδους, ενώ δεν πρέπει να αφιερώνουμε σε αυτό υπερβολικά μεγάλο χρόνο. Μόνο έτσι μπορεί να είναι -και είναι- μία εξαιρετική μορφή ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης