Η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 την Πόρτο κι έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League. Στόχος της είναι και η κατάκτηση της Premier League. Δίνει «μάχη» με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο.

Σήμερα, στις 18:30, υποδέχεται τον «κακό δαίμονά» της, την Τσέλσι. Τελευταία φορά που την κέρδισε εντός έδρας ήταν πριν από 7 χρόνια, στις 8 Μαΐου 2012, με 4-1. Ακολούθησαν 8 παιχνίδια τους στο Anfield, 6 για το πρωτάθλημα και 2 για το League Cup, στα οποία η Τσέλσι έμεινε αήττητη με 3 νίκες και 5 ισοπαλίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ευρωπαϊκό αγώνα προέρχεται και η Τσέλσι. Την Πέμπτη κέρδισε με 1-0 στην Πράγα τη Σλάβια και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Στο πρωτάθλημα θέλει να τερματίσει στην τετράδα για να πάρει μέρος στο Champions League της νέας περιόδου.

Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε συνδυαστικά στοιχήματα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Οι έξι επιλογές που προσφέρονται είναι να σκοράρει πρώτος ο Σαλάχ και να κερδίσει η Λίβερπουλ με 3-1, να σκοράρει ο Φιρμίνο και να σημειωθούν 4-6 γκολ, να καταλογιστεί πέναλτι και τα κόρνερ να είναι περισσότερα από 10, να σκοράρει πρώτος ο Ιγκουαΐν και να λήξει ισόπαλο με 1-1 το παιχνίδι, να σκοράρει ο Αζάρ και να κερδίσει η Τσέλσι, να μπουν περισσότερα από 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το τελευταίο να σημειωθεί από το 81’ έως τη λήξη του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης