Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει και στο ΣΕΦ τη Μπαρτσελόνα για να κάνει το μεγάλο βήμα για την τετράδα.
Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την Αναντολού Εφές, για να την περάσει στη βαθμολογία και να μπει στην τετράδα, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα playoff της Euroleague. Κοιτάζει όμως και… πίσω του, για να μην τον φτάσει η έκτη στη βαθμολογία Μπαρτσελόνα, που έχει μία νίκη λιγότερη.
Απόψε, στις 21.00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «μπλαουγκράνα», σ’ ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας. Η νίκη θα ανοίξει το δρόμο για την τέταρτη θέση.
Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να το… κάνει όπως στη Βαρκελώνη, όπου στο ματς του πρώτου γύρου κέρδισε με 9 πόντους διαφορά. Αν επικρατήσει και στο σημερινό παιχνίδι θα έχει δύο νίκες περισσότερες από τη Μπαρτσελόνα και το αβαντάζ σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας. Ουσιαστικά, θα την βγάλει εκτός «μάχης» για την τετράδα και θα επικεντρωθεί στο κυνήγι της Αναντολού Εφές.

Πρωταγωνιστής στο ματς του πρώτου γύρου ο Μιλουτίνοφ

Πρωταγωνιστής στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Βαρκελώνη ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πέτυχε 18 πόντους και πήρε 14 ριμπάουντ. Στηρίζει πολλά στον Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός και στο αποψινό παιχνίδι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Over/Under 11,5 πόντους του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρβος σέντερ έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague. Έχει πετύχει 198 πόντους και ο μέσος όρος του είναι 11 πόντοι ανά αγώνα. Το ατομικό ρεκόρ του στην εφετινήEuroleague είναι οι 23 πόντοι, που σημείωσε στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τη Μπασκόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης