Εντυπωσιακό photo finish για τους ίππους ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ & ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ που τερμάτισαν ταυτόχρονα

Θεαματικές ιπποδρομίες, ταυτόχρονη άφιξη στην τελευταία κούρσα και μεγάλα κέρδη για του φιλίππους περιλάμβανε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 27 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park. Μεγάλα ήταν τα κέρδη για τους νικητές του ΣΚΟΡ 6 μετά τα δύο σερί τζακ ποτ. Βρέθηκαν 10 νικητές που κέρδισαν από 6.386,40 ευρώ και 12 νικητές που κέρδισαν από 3.193,20 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άφιξη για γερά νεύρα την 8η ιπποδρομία

Στην 8η ιπποδρομία ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ (IRE) και ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ (GB) τερμάτισαν ταυτόχρονα στην 1η θέση μετά από μία θεαματική μάχη. Ο 5ετής ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ (GB) ιδιοκτησίας Khouri Samer κατάφερε στα τελευταία μέτρα της διαδρομής να καλύψει τη διαφορά από τον προπορευόμενο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ (IRE) ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola και να τερματίσουν μαζί σε ένα σκληρό photo finish.

Δείτε το βίντεο από την 8η κούρσα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Και οι δύο ίπποι κάλυψαν την απόσταση των 1.200 μέτρων σε χρόνο 01.12.05. Ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ (GB) είχε αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη και προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη ενώ τον ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ (IRE) ίππευσε ο αναβάτης Δημήτρης Δρόσος και προπόνησε ο Χάρης Χαραλάμπους.

Τριπλά νικητής ο Χρήστος Θεοδωράκης

Ο προπονητής Χρήστος Θεοδωράκης πέτυχε συνολικά 3 νίκες στο χθεσινό πρόγραμμα καθώς εκτός από τον ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ (GB), πρώτοι τερμάτισαν και οι ίπποι ΣΚΑΪ ΦΛΑΪΕΡ (GB) και ΜΠΡΟΟΥΝΤ ΣΤΡΑΪΠΣ (GB) στην 4η και 6η ιπποδρομία, αντίστοιχα.

Από πλευράς αναβατών, ξεχώρισαν οι Κώστας Μαστοράκης και Κωνσταντίνος Καποδίστριας που σημείωσαν από 2 νίκες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης