* Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι, Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης και Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Τα 4 πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Champions League έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και ακολουθούν τα υπόλοιπα 4. Όλα παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, στις 22:00 θα αναμετρηθούν στο Βουκουρέστι η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι και στη Ρώμη η Λάτσιο με τη Μπάγερν.

Την Τετάρτη, στις 22:00, η Αταλάντα θα υποδεχτεί στο Μπέργκαμο τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Γκλάντμπαχ θα αντιμετωπίσει στη Βουδαπέστη τη Μάντσεστερ Σίτι.

Έτοιμος να «σφραγίσει» το εισιτήριο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Europa League την Πέμπτη θα γίνουν οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «32» του Europa League. Προβάδισμα για την πρόκριση έχει ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη του με 4-2 κατά της Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη. Την Πέμπτη (22:00) στο Phillips Stadion θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του. 

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλές προσφορές για τα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης.

Οι αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι, Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης και Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός προσφέρονται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Τρεις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στους 4 αγώνες του Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι, Λάτσιο-Μπάγερν, Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης και Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι και τον αγώνα ρεβάνς του Europa League, Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι προϋποθέσεις.

Συνεχίζονται και οι προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης». Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Στους αγώνες του Champions League προσφέρονται και οι «Πόντοι Αξιολόγησης». Για τα πιο δυνατά παιχνίδια, από σήμερα έως την Πέμπτη, το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Ειδικά στοιχήματα για πρόκριση, γκολ, σκόρερ

Στο Πάμε Στοίχημα θα βρείτε ακόμα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες του Champions League και το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Europa League.

Προσφέρονται μεταξύ άλλων ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα μονά/ζυγά γκολ, το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σύνολο γκολ του δεύτερου ημιχρόνου, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης