Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας αναλύει τις αναμετρήσεις Ζάλγκιρις Κάουνας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός

Με διπλή αγωνιστική συνεχίζεται η Euroleague αυτή την εβδομάδα. Οι ελληνικές ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας στην 10η αγωνιστική και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ υποδέχεται τον Γιώργο Λημνιάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής στην Εθνική Γεωργίας στο πλευρό του Ηλία Ζούρου, αναλύει τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (20:00) και τονίζει: «Νομίζω ότι είναι ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να σημειώσει μία εκτός έδρας νίκη απέναντι σε ένα βατό αντίπαλο».

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό και το αυριανό παιχνίδι του (19:30) με την περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ανατολού Εφές εξηγεί ποιο είναι το κλειδί για να φύγουν οι «ερυθρόλευκοι» με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης