Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-Άρης

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινάει σήμερα και το μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί, στις 21:30, στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά θέλουν να κάνουν οι 2 ομάδες εν όψει του αγώνα ρεβάνς, που θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Νίκη με σκορ πρόκρισης είναι ο στόχος του Ολυμπιακού. Να φύγει αήττητος από το Καραϊσκάκη θέλει ο Άρης.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Ποιο θα είναι το πρώτο γεγονός στον αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και έξτρα ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης, καθώς και για τρία ακόμα μεγάλα σημερινά παιχνίδια Κυπέλλων, τον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας Αταλάντα-Νάπολι (21:45), τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα (22:00) και το νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας Έβερτον-Τότεναμ (22:15).

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι και αυτό για το πρώτο γεγονός που θα συμβεί στον αγώνα, αν θα είναι πλάγιο άουτ, φάουλ, ελεύθερο από το τέρμα, κόρνερ ή γκολ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν ακόμα στα πολλαπλά σκορ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τον παίκτη που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το χατ-τρικ, το δοκάρι.

Επιβραβεύσεις παικτών και μακροχρόνια στοιχήματα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τις προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουν το Champions League και το Europa League με τα νοκ άουτ παιχνίδια. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τον νικητή του Champions League και του Europa League, καθώς και για την πρόκριση στον ημιτελικό και τον τελικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης