Με μία λαμπρή τελετή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε., θυγατρική του ΟΠΑΠ με την GBI Racing, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιπποδρομιών στον κόσμο.

Η παρουσίαση έγινε στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών στο Μαρκόπουλο και το «παρών» έδωσαν αρκετοί λάτρεις των ιπποδρομιών, που υποδέχθηκαν μαζί με τα στελέχη των ελληνικών ιπποδρομιών, τη Χέιλι Τέρνερ, μία εκ των κορυφαίων αναβατριών όλων των εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία των ελληνικών ιπποδρομιών με την GBI Racing, που ανεπίσημα έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς, καθίσταται σημαντική, αφού δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες λάτρεις των ιπποδρομιών και του στοιχήματος να ποντάρουν στις 12.000 κούρσες που γίνονται σε Βρετανία και Ιρλανδία.

Οδυσσέας Χριστοφόρου Β' Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες Α.Ε. , Hayley Turner, Damian Cope Πρόεδρος Ιπποδρομίες Α.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Κώστας Αλεξόπουλος Chief Operations Officer Ιπποδρομίες Α.Ε.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση φανερώνει την αίγλη του αθλήματος, αλλά και την προοπτική του για ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κώστας Αλεξόπουλος Chief Operations Officer Ιπποδρομίες Α.Ε., Οδυσσέας Χριστοφόρου Β’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες Α.Ε., Hayley Turner, Clive Cottrell Marketing Director GBI Racing, Κώστας Λουκόπουλος Racing Manager Ιπποδρομίες Α.Ε.

«Είμαστε σίγουροι ότι από αυτήν τη συνεργασία οι ελληνικές ιπποδρομίες έχουν μόνο να κερδίσουν» είπε ο Οδυσσέας Χριστοφόρου, αντιπρόεδρος της «Ιπποδρομίες ΑΕ»,καλωσορίζοντας παράλληλα τη συνεργασία με τη GBI Racing και τον «στρατηγικό συνεργάτη» της, τη Χέιλι Τέρνερ. «Τα κατορθώματα της Τέρνερ είναι εντυπωσιακά και είμαι μεγάλος θαυμαστής της καριέρας της» συνέχισε.

Ian Catchick, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Παναγιώτης Δημητσάνης, Κώστας Μαστοράκης, Αλεξάνδρα Μπέντεν, Hayley Turner, Σπύρος Φωκάς, Ελένη Τσουχνικά, Μάριος Χριστοφής

Από τη μεριά της, η κα. Τέρνερ δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και οι εγκαταστάσεις που έχω δει μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακές και μπορούν να γίνουν παγκοσμίου επιπέδου. Αυτό το μέρος φαίνεται υπέροχο».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η British Champions Day που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, και στην οποία οι κορυφαίοι αναβάτες του κόσμου θα διεκδικήσουν τους τίτλους της χρονιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης