Η εμπειρία των παιχνιδιών γίνεται ακόμα πιο εύκολη και συναρπαστική. Στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου ή του tablet, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, σε οποιοδήποτε σημείο, οι χρήστες της εφαρμογής έχουν σε ζωντανό χρόνο την δυνατότητα να σκανάρουν τα δελτία τους για να δουν αν κέρδισαν, να ενημερώνονται για όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ, τα αποτελέσματα των κληρώσεων, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, επιλογές για την προετοιμασία κουπονιών, πληροφορίες για τα πρακτορεία, καθώς και ενημέρωση και συμβουλές για υπεύθυνο παιχνίδι.

Η εφαρμογή opapp καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των παικτών και ήδη αποτελεί ένα καθημερινό χρήσιμο εργαλείο για περισσότερους από 100.000 χρήστες που μέσα σε ένα μήνα έχουν κατεβάσει ήδη την εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο tablet τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, μέσω της νέας εφαρμογής, οι παίκτες μπορούν:
• να μάθουν άμεσα αν κέρδισε κάποιο δελτίο τους, κάνοντας απλά ένα ταχύτατο σκανάρισμα
• να ενημερωθούν με push notifications σε περίπτωση που κερδίσουν σε κάποια κλήρωση
• να δουν τα αποτελέσματα όλων των κληρώσεων και στοιχεία προηγούμενων κληρώσεων
• να δουν ζωντανά όλες τις κληρώσεις του ΚΙΝΟ
• να προετοιμάσουν το δελτίο τους με διάφορους έξυπνους τρόπους
• να αποθηκεύσουν το δελτίο τους σε μορφή QR code για γρήγορη κατάθεση
στο πρακτορείο
• να ενημερωθούν για το πρόγραμμα αγώνων «Πάμε Στοίχημα LIVE»
• να ενημερωθούν για το τρέχον Κουπόνι «Πάμε Στοίχημα»
• να βρουν στον χάρτη το κοντινότερο πρακτορείο και να επιλέξουν το αγαπημένο τους

Ο κ. Ηρακλης Δούμας, Digital Marketing Director της ΟΠΑΠ δήλωσε: «Στην ψηφιακή εποχή που υπογραμμίζεται από την ανάγκη για αμεσότητα στην πληροφόρηση και ευκολία στις συναλλαγές, η ΟΠΑΠ Α.Ε. προσφέρει στους πελάτες της ένα εργαλείο με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη τους και με επίκεντρο το παιχνίδι στο πρακτορείο, την προετοιμασία του, αλλά και το αποτέλεσμα αυτού. Φυσικά πάντοτε στα πλαίσια των αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.»

Η πρωτοποριακή εφαρμογή opapp, παράλληλα με την βελτιωμένη εμπειρία που προσφέρει στους χρήστες, διευκολύνει και το ευρύ δίκτυο των πρακτόρων της ΟΠΑΠ, καθώς επίσης ενσωματώνει και προωθεί όλες τις αρχές και τις δεσμεύσεις της ΟΠΑΠ Α.Ε., για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple store και στο Google Play store.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης